Börja jobba med oss

Tycker du att säkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns? Det är också en stor fördel om du gillar sjuk humor och har någon konstig hobby. Då kommer du nog att trivas hos oss på Knowit Secure. För oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö.

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare, på samtliga av våra orter. Utöver Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö söker vi medarbetare i Norrköping. Du som arbetar i Norrköping kommer att tillhöra Linköpingskontoret, men vara på uppdrag i Norrköping med omnejd.

Våra öppna posititioner finns på vår hemsida.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-12-kl-13-18-05

Knowit Secure arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom t ex it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Sveriges mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre teknikbolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare.

Vi är ett 40-tal medarbetare och ingår i Knowitkoncernen som är börsnoterat. Läs mer om några av Nordens tyngsta säkerhetsexperter som börjat här. Vill du, precis som dem, också bli en av oss? Skicka gärna in en spontanansökan. Har du frågor, kontakta någon av personerna här beroende på vilken ort som är aktuell för dig.