Tre saker är extra viktiga för oss: verksamhetsnytta, innovation och att vara riktigt bra på säkerhet. Viktigast av allt är att såväl kunder som konsulter trivs och utvecklas.

I vår senaste medarbetarundersökning fick vi i genomsnitt 4,5 av 5 på frågan om hur våra kollegor trivdes på jobbet och i Universums ranking över Nordens mest attraktiva arbetsgivare har Knowit placerat sig högst bland konsultbolagen enligt studenter inom it.

Vi tror på att hjälpa varandra och vi kan med stolthet säga att vi har samlat många av de skickligaste, kunnigaste och trevligaste konsulterna hos oss. Vi är även stolta över att vara vänföretag till UNHCR och att vi bistår med teknisk hjälp till Refugees Welcome Sweden.

Verksamhetsnytta
På Knowit har vi ett uttalat affärsmässigt förhållningssätt till säkerhet. Säkerhet har inget egenvärde, den ska bidra till våra kunders verksamhetsmål och lönsamhet. Detta innebär att vi inte tar alla projekt och vi offererar inte i alla upphandlingar. Vi väljer helt enkelt bort sådant som vi inte tror på.

Innovation
Vi strävar ständigt efter att hitta nya lösningar för att hantera den snabba digitaliseringen och att effektivisera våra kunders verksamheter. Läs mer här.

Att vara riktigt bra på säkerhet
Vi arbetar endast med säkerhet med fokus på it- och informationssäkerhet och överlåter därför med varm hand övriga uppdrag till våra kollegor i koncernen. Det leder till att vi ständigt utvecklas och fördjupar oss inom säkerhetsområdet.

Våra konsulter har i snitt över 15 års erfarenhet inom området och sammanlagt ett fyrtiotal relevanta certifieringar som till exempel CISSP, CISM, CISA och CSSLP.

För att ytterligare ligga i framkant verkar vi för ett nära samarbete med universitet och högskolor. Många av våra konsulter är också aktiva i ideella organisationer som SEC-T, OWASP och Cloud Security Alliance. Sedan 2012 är Knowit Secure ett ackrediterat QSA-bolag.

kpa-pension1.png